CSI2* STRAZEELE

Nouvelles

CSI2* STRAZEELE
Op de internationale jumping in het Franse Strazeele heeft Karline De Brabander al een aantal knappe ereplaatsen gehaald.

Op donderdag was ze 1e ex-aequo in de proef voor 6&7-jarige paarden en dit met Geneve de Muze (V: Vigo d'Arsouilles) en Ponsee V (V: A Pickachu de Muze). Ook Philippe Lejeune en Farouk de la Pomme (V: Vigo d'arsouilles) behoorden tot het groepje van 23 combinaties die foutloos waren.

Op vrijdag was Karline opnieuw dubbel foutloos met Geneve de Muze en eindigde ze op een 8e plaats. Met Ponsee V kreeg ze een fout in de 2e fase wat een 9e plaats opleverde. Bij de 7-jarige paarden waren Philippe Lejeune en Farouk de la Pomme dubbel foutloos wat uiteindelijk goed was voor een 6e plaats. In de proef 1.45m waren Karline en Bamako de Muze één van de 8 combinaties die dubbel foutloos rond kwamen wat hen een  knappe 8e plaats opleverde. Eric De Wulf en Norton d'Eole, ook een nakomeling van Fragance de Chalus eindigde 4e in deze proef.

In de finaleproef voor 7-jarige paarden op zaterdag behaalde Philippe Lejeune met Farouk de la Pomme een 2e plaats. De overwinning ging naar de Nederlandse ruiter H.J. Schuttert met Ace.

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top