CYCLUS JONGE PAARDEN HASSELT

Nouvelles

CYCLUS JONGE PAARDEN HASSELT
Dit weekend ging in Hasselt de zesde wedstrijd door die telt voor de cyclus jonge paarden. Ook hier behaalden de paarden en foktproducten van Stal de Muze mooie resultaten.

Bij de 4-jarige paarden kwamen 58 van de 104 gestare paarden foutloos rond. Onder hen vinden we Karline De Brabander met Cadeau de Muze (Nabab de Reve x Atlanta).

Bij de 5-jarige paarden waren 83 van de 189 paarden foutloos. Onder hen vinden we : Kurt De Clercq met Horizon de Regor (Obourg x Centa de Muze) en Henry de Lauzelle (Nabab de Reve x Excellentia de Muze). Verder ook nog : Swieters Christoph met Tin Tin de la Pomme (Diamant de Semilly x Nimfe de la Pomme), Samuel De Pauw met Bleu de Muze en ook Walter Lelie met Huxx de Muze (Nabab de Reve x Excellentia de Muze).

Bij de 6-jarige paarden legden 59 van de 154 gestarte combinaties een foutloze 2e fase af. Onder hen vinden we : Karline De Brabander met Ponsee V (A Pickachu de Muze x Urline de Muze) en Walter Lelie met Go Easy de Muze (Vigo d'Arsouilles x Teekitiezzie de Muze).

Volgende wedstrijd die telt voor de cyclus jonge paarden gaat door in Aalter van 26-28 mei.

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top