OLYMPISCHE SPELEN LONDON

Nouvelles

OLYMPISCHE SPELEN LONDON
De Olympische Spelen zullen dit jaar plaatsvinden van 27 juli tot en met 12 augustus 2012 . De openingsceremonie is op 27 juli en tijdens de twaalf dagen die volgen zullen de hippische wedstrijden plaatsvinden in de disciplines Dressuur, Springen en Eventing. Alle hippische evenementen zullen plaatsvinden in het indrukwekkende Greenwich Park stadium.Elf landen, waaronder België (discipline eventing en jumping) hebben zich op dit moment al gekwalificeerd voor de Olympische Spelen naast gastland Groot-Brittanie.  

Van Stal de Muze zijn volgende paarden volop in de running en voldoen reeds aan de selectiecriteria :

- Vigo d'Arsouilles : is een een zoon van Nabab de Reve en is de regerende wereldkampioen onder Philippe Lejeune. Normaal gezien is deze combinatie een vaste waarde in het Belgische team.

- Derly Chin de Muze : is een dochter van For Pleasure uit de Nabab de Reve merrie Werly Chin de Muze. Zij is één van de 6 paarden waarmee Olympisch kampioen Eric Lamaze op de longlist staat voor Canada.

- Carembar de Muze (Eurocommerce London) : is een zoon van Nabab de Reve uit de Chin Chin merrie Tabelle van Sombeke. Hij is één van de paarden waarmee  de Nederlandse ruiter Gerco Schröder zich wist te kwalificeren voor London. 

- Arc-en-ciel de muze : is een zoon van Rubens du Ri d'Asse en de Jalisco B merrie Fragance de Chalus. Onder de Chileense ruiter Tomas Couve Correa eindigde deze ruin 6e in de Pan American Games en wist zich samen het Chileense team te kwalificeren voor London.

- Vrieda 0 : de ruiter uit Jordanië, Ibrahim Bisharat, plaatste zich op de valreep in het oude jaar voor de Olympische Spelen te Londen. Slechts één ticket was er nog uit te delen in de kwalificatie die verreden werd in Qatar (Doha) en Ibrahim wist deze overtuigend te winnen met Vrieda O.

- Extebaria van 't Verahof : is een zoon van Vigo d'Arsouilles en is één van de paarden waarmee eventing amazone Karin Donckers zich wist te kwalificeren voor London.

Van Nabab de Reve is er verder ook nog Valentina van 't Heike die normaal gezien deel zal uitmaken van het Belgische Team op de Olympische Spelen.

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top